Showbiz

#mazare #mamaia #loredana #imn promovare #promovare statiune

Imnul statiunii Mamaia a ajuns la Cannes

Imnul de promovare a statiunii Mamaia, realizat de primarul Constantei Radu Mazare si interpretat de Loredana Groza, este promovat, mai nou, si la Cannes, prin intermediul televiziunii Fashion TV, care organizeaza in aceste zile mai multe evenimente pe covorul rosu in vederea prezentarii principalelor atractii turistice din Romania.

De asemenea, pe 24 mai va avea loc la Cannes inca in eveniment de anvergura in cadrul caruia, pe un ecran gigant, amplasat in imediata apropiere a covorului rosu, pe care vor defila starurile, vor rula imagini cu statiunea Mamaia. Totodata, 45 de manechine vor imparti participantilor esarfe inscriptionate cu statiunea Mamaia si Romania.

Aceste demersuri de promovare a litoralului romanesc se fac pentru prima oara la un astfel de festival de o asmenea importanta.

Desi ideea lui Radu Mazare de a realiza acest imn al statiunii Mamaia a fost criticata de multe persoane, se pare insa ca acesta are succes.

Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului