Showbiz

# mama antonia #Denise Iacobescu #mame vedete #copii vedete

Incredibil! Cum arata mama Antoniei: este cea mai sexy bunica din showbiz

Denise Iacobescu are aproape 50 de ani, insa arata mai bine decat vedete cu 10 ani mai tinere. Ce face mama Antoniei sa se mentina in forma? Ne dezvaluie chiar ea!

Este mama unei fiice superbe si a trei nepoti si mai si! Denise Iacobescu este poate cea mai sexy si moderna bunica din showbiz. Cocheteaza cu designul interior si s-a si specializat in acest sens, insa la fel de bine ar putea sa fie si designer vestimentar. Se imbraca modern, aproape ca o adolescenta si ii sta si foarte bine. Chiar daca a mai renuntat la tocuri, este tot şic. Iar secretul siluetei perfecte l-a dezvaluit tot ea, pentru Click!.

"Datorită locurilor de muncă, pot să spun că mi-am dus viaţa pe tocuri de 11 centimetri şi, de când am nepoţi, încalţ destul de des adidaşi.  Fac 50 de ani, pe 16 iulie, şi toată lumea îmi pune aceeaşi întrebare: “Ce tot faci, de eşti aşa?”. Păi, merg la sală când am timp. Uneori ajung o dată pe săptămână, alteori de trei ori. Am circuitul meu de exerciţii, lucrez anumite părţi ale corpului, iar când nu am timp, lucrez acasă. Merg foarte mult pe jos, cu bicicleta, beau apă cât se poate de mult”,  a spus Denise Iacobescu, 

Foto Click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului