Showbiz

Irinel Columbeanu a taiat al doilea porc

Monica si Irinel Columbeanu au taiat un porc de 170 de kilograme de Craciun, insa au repetat operatiunea sambata, intr-o reuniune de familie cum rar s-a intamplat pana acum. Martori la sacrificare si la degustare au fost parintii lui Irinel, dar si mama si sora cea mare a Monicai. Adus in curtea vilei de la Izvorani intr-o caruta trasa de cai, Ghita a trecut in lumea de dincolo conform normelor europene si a fost parlit repede intr-o gramada de paie, exact ca-n traditia populara. Trei macelari priceputi si un bucatar-sef au notat cu atentie lista de bunatati pe care Monica, doamna casei, si le doreste in camara si in frigider. “Jambon, caltabos , toba si carnati afumati, dar care sa nu fie foarte picanti ”, a anuntat Monica, nerabdatoare sa deguste traditionalul sorici, servit cu covrigi de Buzau. Inainte de pomana porcului , intreaga familie s-a incalzit cu un pahar cu tuica fiarta. (continuarea in

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare