Showbiz

# adela popescu mireasa # adela popescu nunta #iulia albu #rochie mireasa

Iulia Albu o face praf pe mireasa Adela Popescu. Ce replica are vedeta

Adela Popescu s-a casatorit la sfarsitul saptamanii trecute intr-un decor boem, departe de privirile curiosilor. Cum insa vedeta nu se sfieste sa impartaseasca fanilor momentele importante din viata ei, a facut publice numeroase imagini de la nunta. Rochia lucrata manual, delicata, nu a scapat insa criticilor aprigei Iulia Albu, care efectiv a desfiintat-o pe indragita actrita.

"Nu o sa inteleg niciodata optiunea fetitelor de la bloc (Adela Popescu si Laura Cosoi – n.r.) pentru aceste rochii aparent atat de sofisticate si-n esenta atat de neinteresante. In definitiv, daca iti doresti o rochie Elie Saab, Doina Levintza, Christian Dior sau D&G, poti face asta chiar daca intr-adevar iti asumi o investitie considerabila (...) In cazul Adelei Popescu nici nu-mi inchipui sub atatea straturi de tul, organza sau Dumnezeu mai stie ce o mai fi avut in acea infasurare inutila de scremeri stilistice, ce anume miros o mai fi avut acel buchet intr-adevar interesant de altfel, dar complet ucis de coronita purtata feciorelnic pe cap si de rujul fix in aceeasi nuanta", a comentat Iulia Albu tinuta Adelei Popescu. 

Cununia civila a Adelei Popescu, decor in alb 

Criticile Iuliei nu sunt primele la adresa Adelei Popescu si, se pare, nici ultimele. In acest timp, insa, indragita actrita, care a fost de altfel imediata aparata de fani, a mers mai departe cu dezvaluirile de la propria nunta si a povestit pe blogul sau cum s-a desfasurat si cununia civila. In acelasi decor de vis, retras, din mijlocul padurii, Adela si Radu Valcan si-au unit si "civil" destinele. De decor s-a ocupat buna sa prietena, Dana Rogoz, iar invitatii au fost poftiti sa se bucure de natura, lasand pentru petrecere tinutele mai pompoase. Un alt motiv de viitoare critica cel mai probabil.

"Am pasit hotarati printre bancutele albe asezate scolareste, aruncand bezele in stanga si in dreapta. Foisorul era incredibil de frumos. Baloane albe uriase il inconjurau si tablii pe care erau scrise definitii super haioase ale casniciei. In fata ne asteptau emotionati nasii nostri dragi impreuna cu ofiterul starii civile. A fost emotionant si jucaus si pozitiv si alb… Practic am spus DA impreuna cu toti invitatii ce aveau in mana pancarte cu indemnul", a povestit Adela. De data aceasta, pentru ceremonie, ea a ales o rochie lunga, alba, dantelata, PnkCasual, peste care a purtat un sacou, tot alb.

Iata cum a aratat cununia civila: 

Fotografii: adelapopescu.eu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare