Showbiz

#casatorie Iulia Vantur #relatie Iulia Vantur #Salman Khan #iulia vantur #dalai lama

Iulia Vantur si Salman Khan, vizita de nunta la Dalai Lama?

Iulia Vantur si Salman Khan isi ascund relatia, oficial, dar fac o multime de lucruri impreuna. Lucruri importante, pe care le fac cuplurile. Ultimul dintre acestea: o vizita la Dalai Lama, unde, speculeaza presa indiana, ar fi discutat despre casatorie. 

Salman Khan se afla in  Ladakh, unde filmeaza la noul sau film „Tubelight”, scrie libertatea.ro. Impreuna cu el se afla si frumoasa romanca Iulia Vantur. In pauzele dintre filmari, cei doi viziteaza imprejurimile. Una dintre opririle celor doi a avut loc la manastirea Thikse Monastery, unde Salman Khan si Iulia au avut o intalnire cu Dalai Lama, liderul spiritual din Tibet.

Imagini de la intalnire au aparut imediat in presa indiana si au devenit virale, iar jurnalistii din Mumbai sustin ca Salman si Iulia au mers la Dalai Lama sa ii obtina binecuvantarea, intrebandu-se daca nu cumva s-au dus sa il roage chiar si sa le oficializeze casatoria.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului