Showbiz

Iuliana Luciu se ocupa de garderoba nepotelului

Mandra nevoie mare ca va fi matusa la doar 21 de ani, sora Nicoletei Luciu s-a apucat deja sa organizeze garderoba micutului Zsolt, botezat asa dupa tatal sau, si i-a cumparat cateva hainute , povesteste Click.

Iuliana, actrita in serialul “Inima de tigan ”, a declarat ca este foarte fericita ca va avea un nepotel si ca deja a fost la cumparaturi si a gasit cateva hainute pentru copil.

Sora Nicoletei Luciu a mai spus ca abia asteapta sa-si rasfete nepotul si ca planuieste sa dea o petrecere pe cinste in week-end, cand isi va sarbatori ziua de nastere , relateaza Gardianul.

Pe videochatul site-ului Acasa TV, Iuliana a declarat ca sora ei isi dorea tare mult un baietel si este incantata ca visul i s-a implinit. De Paste, Iuliana va merge la masa la parintii ei, iar apoi ii va vizita si pe parintii iubitului ei, Razvan.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare