Showbiz

#relatie #adrian enache #iuliana marciuc

Iuliana Marciuc a ajuns cu fiul la spital dupa petrecere

Iuliana Marciuc si Adrian Enache au sarbatorit impreuna aniversarea fiului lor Mihnea David. Micutul s-a imbolnavit insa si petrecerea s-a terminat mai repede decat era planuit.

Proaspat divortat, cantaretul s-a bucurat sa fie gazda petrecerii lui Mihnea alaturi de Iuliana Marciuc si cantat doua piese pentru fiul sau: La multi ani si Ziua ta (3rei Sud Est).

Micutul Mihnea si-a certat tatal pentru ca nu a purtat chiar el costumul de Scooby-Doo , dar s-a inveselit atunci cand Enache i-a promis ca se vor muta toti trei intr-o casa noua in curand, conform Cancan.

Dupa taierea tortului, micutul s-a simtit din ce in ce mai rau si a facut febra, motiv pentru care mama lui s-a speriat si a mers cu el la spital. 

La petrecere au mai fost prezenti Roxana Iliescu cu fiica ei mai mare, Tereza, Sanda Ladosi cu fiul ei, Bogdan, si Irina Radu cu fiul, informeaza Libertatea .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare