Showbiz

#jennifer lopez #hakob manoukin #proces jennifer lopez

Jennifer Lopez si-a dat in judecata un fost angajat. Afla de ce!

Jennifer Lopez si-a dat in judecata un fost angajat, soferul Hakob Manoukin. Vedeta il acuza pe barbat de santaj si ii cere daune in valoare de 20 milioane de dolari.

Soferul ii ceruse divei suma de 2,8 milioane de dolari pentru a nu dezvalui in presa discutiile auzite in masina in timp ce o transporta in diverse locuri.

Pentru ca artista si fostul sau angajat semnasera initial un contract de confidentialitate, Jennifer Lopez l-a actionat in judecata pe Manoukin.

In urma cu cateva saptamani, Hakob Manoukin ii intentase si el un proces divei americane, sustinand ca a fost nevoit sa demisioneze dupa ce a fost jignit in mode repetat de managerul lui J Lo, Benny Medina.

Nici in plan personal lucrurile nu stau mai bine pentru Jennifer Lopez. Artista si iubitul sau, dansatorul Casper Smart intampina o serie de probleme in relatie, iar potrivit cunoscutilor, povestea lor de iubire s-ar putea incheia in curand.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare