Showbiz

#showbiz #romanii au talent #mihai petre #tensiuni Romanii au talent

Juratii de la "Romanii au talent", agresati de candidati ! Cele mai tensionate momente

Rolul de jurat la emisiunea "Romanii au talent" este unul destul de periculos. Din dorinta patimasa de a-si etala cele mai bune calitati, multi dintre concurentii acestui show ajung in situatii disperate in momentul in care talentul lor nu este agreat de jurati. Astfel, de la extaz la agonie nu este decat un pas. Iata top 3 cele mai tensionante si periculoase momente prin care au trecut cei trei jurati de la "Romanii au talent".

1. Mihai Petre, lovit cu microfonul in cap

Mihai Petre a fost lovit de unul dintre concurenti in timp ce se afla la preselectii la Timisoara. Cel care a avut curajul sa il loveasca pe exigentul jurat a fost deja celebrul cantaret Fernando de la Caransebes. Gestul concurentului a venit dupa ce Mihai Petre a refuzat sa il treaca in etapa urmatoare.

"M-a enervat ca m-a intrerupt din cantat. Alesesem o piesa din Banat, cum ii place Andrei, insa Mihai Petre m-a intrerupt si mi-a dat X. Atunci m-am enervat si m-am dus la el. Am luat microfonul si l-am aruncat spre el. A ramas fara replica. I-am sters varful nasului doar. A avut mare noroc, dar cred ca s-a speriat rau de tot. Dupa aia am plecat, n-am mai asteptat sa vad ce zic ceilalti din juriu. Oricum nu ma mai interesa, eu imi facusem treaba. Au venit reporterii de la PRO TV dupa mine, sa ma intrebe de ce l-am atacat si le-am spus si lor – daca-l prind pe Mihai Petre, il rup cu bataia. Sa invete muzica, la fel ca Andra, si dupa aia mai stam de vorba", a declarat Fernando de la Caransebes.

Aceste episod va putea fi urmarit in editia de vineri, 21 martie, de la "Romanii au talent".






2. Mihai Petre, la un pas sa fie plesnit de un spectator

Din pacate, Mihai Petre a fost mai mereu tinta tuturor concurentilor care nu au reusit sa mearga mai departe in cadrul show-ului. In urma cu doi ani, Mihai Petre a fost cat pe ce sa fie palmuit de un spectator, care venise sa o sustina pe o tanara care a prezentat un moment de balet. Asa cum ii sta in fire, Mihai Petre a comentat aspru momentul tinerei, iar acest lucru l-a deranjat extrem de tare pe sustinatorul fetei.

"Nu stiu cine esti, dar esti foarte obraznic si ma abtin cu greu sa nu te plesnesc", a fost reactia spectatorului.

Citeste si:

Gigi Becali, urmarit de ghinion! Fiicele sale au mari probleme

Motivul pentru care Nicoleta Luciu s-a baricadat in casa

 

3. Doborati de mirosuri

 

 


Desi au parte de multa distractie si multe momente impresionante, cei trei jurati de la "Romanii au talent" au trecut si prin episoade mai putin placute. Anul trecut, scena a fost invadata de mirosuri greu de suportat aduse de un grup de razesi cu maciuci si masti din blana de oaie, dar si de un concurent "certat cu apa".



"Nici cand eram gravida nu aveam asa greturi. Mi-e foarte rau, mi-au dat lacrimile, nu mai pot, va jur", a declarat Andra, care a si parasit sala. Andi Moisescu a fost si el doborat de miros: "Ba, dar in continuare e grav. Deschideti geamurile, usile", a spus juratul.



Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare