Showbiz

#iubire #barbati #keira knightley

Keira Knightley: "Poti iubi doi barbati in acelasi timp"

Frumoasa acrita Keira Knightley crede ca este posibil ca o femeie sa iubeasca doi barbati in acelasi timp. Ea precizeaza insa ca depinde de ce fel de persoana esti.

Actrita din "Dangerous Method", care are in prezent o relatie cu vocalistul formatiei Klaxons, Jamie Righton, crede ca o femeie poate avea sentimente puternice pentru mai mult de un barbat.

"E posibil sa iubesti doi barbati in acelasi timp? Cateodata este posibil. Are de-a face cu ce fel de persoana esti, de pozitia in care te afli in viata si de persoana alaturi de care te afli. Nu cred ca exista un sigur raspuns", a declarat Keira Knightley.

Actrita mai crede ca intr-o relatie nu este loc pentru momente de gelozie si insista ca gelozia este o emotie umana profund negativa . "Cred ca gelozia este singura emotie care nu este deloc pozitiva. Nu spun ca nu am fost geloasa niciodata, bineinteles ca am fost", a mai marturisit aceasta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului