Showbiz

#showbiz #andrei pavel #vedete intern #vedete extern # Ion Haiduc #iubite tinere #bobby paunescu

5 vedete care s-au combinat cu femei care le-ar fi putut fi fiice

Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place! Si, cu atat mai mult, si barbatilor din lumea mondena, care obisnuiesc tot mai mult sa se cupleze cu tinerele cu zeci de ani mai fragede decat ei.

Ion Haiduc

Sursa foto: wowbiz.ro

Cei peste 40 de ani de viata care ii despart pe actorul Ion Haiduc de iubita sa par, in realitate, sa ii apropie. Desi el are 67 de ani, iar prietena sa, actrita si ea, doar putin peste 20, cei doi fac un cuplu de aproape trei ani.

"Este foarte fericit si linistit de cand e cu Alexandra. Ea este langa el de cativa ani si i-a fost alaturi in cele mai grele momente, atunci cand avea problemele cu gatul. Cat a fost in spital, ea nu s-a dezlipit de langa el. (...) Intr-o vreme s-a auzit ca Ducu si Alexandra s-ar fi casatorit in secret. Nu va mirati. N-ar fi primii si stiti ca asa sunt artistii", au declarat surse din anturajul actorului Ion Haiduc pentru wowbiz.ro.

CITESTE SI:

Vestile bune continua! Inca o vedeta se pregateste sa devina mama
Ti-l amintesti pe Nini de la MasterChef? Ar putea ramane orb!
Noroc chior! Ramasi fara casa, au castigat 20 de milioane de dolari la loto!

Andrei Pavel


Sursa foto: activenews.ro

Vestea recenta potrivit careia Andrei Pavel si-a parasit nevasta dupa aproape 20 de ani de mariaj pentru o eleva de-a sa cu 17 ani mai tanara a surprins o lume intreaga. "Sunt despartit de sotie, iar Tamira este noua mea prietena", a recunoscut tenismenul pentru Click.

Tamira Paszek are 23 de ani, iar tenismanul o antreneaza inca din 2012, la scoala sportiva din Statele Unite ale Americii.

Bobby Paunescu


Sursa foto: viva.ro


Tot 17 este si diferenta de varsta dintre Bobby Paunescu si noua lui iubita, modelul Alice Peneaca. Tanara, in varsta de 22 de ani, i-a luat de cateva luni locul Monicai Barladeanu. Se pare ca relatia dintre cei doi e din ce in ce mai serioasa, mai ales ca acestia obisnuiesc mai nou sa se afiseze impreuna la evenimente mondene.

Horia Moculescu

Sursa foto: cancan.ro

Si despre Horia Moculescu s-a zvonit ca ar avea o relatie cu o femeie cu 43 de ani mai tanara. Frumoasa care i-ar fi intrat la inima compozitorului in varsta de 76 de ani este nimeni alta decat Alexandra Velniciuc. Tanara este colega de televiziune cu compozitorul si a fost vazuta adesea in preajma acestuia si in afara orelor de program. Potrivit cancan.ro, actrita ar fi fost surprinsa iesind tiptil din locuinta cunoscutului compozitor.

Mick Jagger

Sursa foto:sutki.net

Iar moda cu iubite tinerele nu e de ieri, de azi, si nici nu au inventat-o romanii. Iata ca si solistul trupei The Rolling Stones, Mick Jagger, a reusit sa treaca peste trauma provocata de sinuciderea iubitei sale, de acum cateva luni, iar mai nou a fost surprins intr-un hotel cu o tanara in varsta de 27 de ani, adica exact cu 43 de ani mai "frageda" decat cantaretul.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului