Showbiz

#andra maruta #showbiz #gina pistol #bianca dragusanu #vedete intern #vedete blonde #vedete vopsite

Le place sa fie blonde. Ce vedete au facut o schimbare brusca de look

Blondul nu mai e demult apanajul femeilor mai putin inteligente. Cel putin asta sperasa demonstreze o multime de tinere vedete din showbiz care au ales recent sa faca o shimbare brusca de look si sa sa se vopseasca.

Gina Pistol

Sursa foto: facebook.com

Zilele trecute, actrita de la "Serviciul Roman de Comedie" a postat pe pagina ei de Facebook fotografii in care apare proaspat vopsita. Culoarea? Un blond in stil ombre. Fanii sai au fost incantati de schimbarea de infatisare pe care vedeta a decis sa o faca asa ca i-au transmis o multime de mesaje. "Cine te cunoaste stie foarte bine ca esti de o mie de ori un om frumos, mai mult decat o femeie superba, iar noua nuanta nu e deloc rea", i-a scris un admirator.

CITESTE SI:
Cat de mult sufera barbatii celebri dupa divort

Lady Gaga, extravaganta chiar si atunci cand e imbracata normal!


 

Andra Maruta

Sursa foto: facebook.com

Dupa emisiunea "Romanii au talent", in al carei juriu era, s-a incheiat, si Andra a apelat la o schimbare de look. Cantareata a umblat putin la nuanta parului optand de aceasta data pentru un ton deschis, aproape de blond. Cantareata a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie in care se observa ca si-a schimbat culoarea parului si ca se apropie din ce in ce mai mult de blond.

Bianca Dragusanu

Sursa foto: wowbiz.ro

Culoarea parului Biancai Dragusanu a suferit numeroase schimbari de-a lungul timpului. Primavara aceasta, si ea a marsat pe blond si a uimit pe toata lumea atunci cand a postat pe contul sau de socializare o fotografie tip selfie in care parul sau era blond platinat. Evident ca noul sau look al Biancai i-a innebunit pe fani, care i-au dat mii de like-uri. Cu toate astea, ea a revenit rapid la culoarea care a consacrat-o: roscat.

Ellie White

Sursa foto: facebook.com

Si pentru ca primAvara se poarta parul deschis la culoare, Ellie White a ales si ea sa isi schimbe nuanta. Frumoasa artista a renuntat la brunet pentru blond. Si nu s-a oprit aici. Elena a vrut o schimbare radicala, asa ca a ales si o tunsoare bob.

Madalina Ghenea

Sursa foto: a1.ro

Mai putin indrazneata insa s-a dovedit Madalina Ghenea. Ea nu a avut curajul sa isi schimbe radical culoarea parului, ci doar sa se fotografieze cu o peruca blonda, pentru a-si intreba fanii daca i se potriveste.

Tu ce parere ai, care dintre divele noastre arata mai bine blonda?

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare