Showbiz

#lily allen #cantareata lily allen #lily allen gravida

Lily Allen va deveni din nou mamica

Cantareata britanica Lily Allen este din nou insarcinata, urmand ca a sfarsitul anului sa devina mama pentru a doua oara.

"Lily a inceput sa le spuna prietenilor ei ca este absolut incantata fiindca va deveni din nou mama. Aceasta sarcina a fost o surpriza pentru ea si l-a entuziasmat pe Sam", a declarat o sursa pentru presa internationala.

Artista britanica si sotul ei, Sam Cooper au devenit prima data parinti in noiembrie 2011, odata cu venirea pe lume a fiicei lor Ethel Mary. Cei doi s-au cunoscut in 2009, iar in iunie 2011 s-au casatorit.

Lily Alen, in varsta de 25 de ani si sotul sau, Sam Cooper, proprietarul in varsta de 34 de ani al unei companii de constructii au trecut prin experienta dramatica a unui avort , in octombrie 2010. Cantareata era insarcinata in luna a sasea cand a pierdut sarcina, dupa ce in 2008 ea a mai suferise o experienta de acelasi fel.

Sursa foto: hji.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare