Showbiz

#liviu varciu #showbiz #adelina pestritu #impacare Liviu Varciu

Liviu Varciu, mort dupa fosta nevasta! Se impaca cu Adelina Pestritu?

S-au iubit cu pasiune, s-au casatorit, insa toata aceasta poveste de dragoste cu nabadai s-a sfarsit cu multe lacrimi si vorbe dure. Asa s-ar caracteriza, in cateva cuvinte, relatia tumultuoasa pe care au avut-o Liviu Varciu si Adelina Pestritu. Despartirea celor doi a fost practic iminenta, deoarece doua caractere tari cu greu pot ramane impreuna. Cu toate acestea insa, Liviu Varciu si Adelina Pestritu nu s-au desprins niciodata complet unul de celalalt. Mai mult, in ultima perioada, cei doi dau semne clare ca se apropie o noua impacare.

Liviu Varciu si-a deschis din nou sufletul in fata Adelinei

Luna trecuta, Adelina Pestritu si-a sarbatorit ziua de nastere. Vedeta a organizat cu aceasta ocazie o petrecere fastuoasa, la care au participat toti prietenii si colegii sai. Liviu Varciu a lipsit de la petrecere, insa a doua zi a facut un gest surprinzator. Acesta a intrat in direct in emisiunea Wowbiz si i-a spus "La multi ani" fostei sale sotii.

Astfel, primul pas facut, intre cei doi s-a creat parca din nou o legatura, iar de cateva saptamani incoace Liviu Varciu nu mai conteneste cu declaratiile de dragoste la adresa fostei sale sotii.

Liviu i-a marturisit in repetate randuri Adelinei ca nu a uitat-o nici acum, insa isi doreste ca ea sa fie fericita, chiar si in bratele unui alt barbat.

"Adelina, incerc de foarte mult timp sa te uit si tu stii asta, ti-am spus sa iti refaci viata si sa fii fericita si atata timp cat vei fi tu fericita voi fi si eu. Se numeste dragoste de sacrificiu. Cand iti gasesti tu fericirea, o sa mi-o gasesc si eu, cand vei fi intr-o relatie, voi fi linistit. Voi putea trece si eu cu o fata si voi fi linistit", a declarat Liviu Varciu

Liviu a marturisit, de asemenea, ca orice femeie va aparea in viata sa o va compara inconstient cu Adelina.

"E posibil, daca ma ia valul din nou, sa ma indragostesc sau sa iubesc o persoana atat de mult incat sa fac pasul asta, cu siguranta o sa ma cunun religios. Imi plac femeile brunete, ideea e ca nu am un sablon si sa spun: 'Adelina Pestritu e sablonul meu'. Sunt un tip singur si caut... Vorba melodiei, tu pentru mine faci cat 1.000 de femei, am luat 99, mai am una...

Sunt constient ca orizontul meu nu se va inconjura doar in jurul unei femei ca tine, draga mea te-am iubit foarte tare, te-am respectat, nu te-am inselat nicio data cat am fost impreuna, a fost o perioada grea intre noi, dar toate au un inceput si un sfarsit, m-am maturizat, fac 3 de ani si cred ca putem trece peste aceasta poveste de dragoste care n-a fost una cu happyend, a fost un pic de drama. Eu nu ma vad iesind la masa peste ani cu Adelina si partenerii nostri", a marturisit Liviu.

Citeste si:

Vedete carora casatoria le-a adus ghionion in dragoste!

Sora lui Salman Khan: "Iulia se foloseste de numele fratelui meu ca sa fie in atentia presei"

Adelina nu se lasa usor 

Desi imediat dupa divort, Adelina a fost cea care a suferit enorm, acum se pare ca ea a trecut peste acel episod si nu se mai lasa atat de usor impresionata de farmecele fostului sau sot.

Mult mai stapana pe sine, Adelina a raspuns declaratiilor de dragoste facute de Liviu intr-un ton destul de neutru si a marturisit ca deocamdata se simte bine singura.

"Nu am timp sa ma ocup de viata sentimentala, daca as avea un iubit nu as putea sa ma ocup de el cum trebuie si nu as vrea sa il tin nefericit langa mine. Vreau sa am pe cineva aproape, mi-e dor sa dorm cu cineva", a marturisit Adelina Pestritu.

De cateva saptamani insa, Adelina pare si ea mult mai deschisa la avansurile facute de Liviu. Mai mult, bruneta a participat la o emisiune moderata de fostul sau sot, in cadrul careia a declarat ca inca il mai doreste pe Liviu Varciu. Astfel ca, intrebata ce premiu isi doreste, Adelina a avut un raspuns surprinzator: "Eu vreau masina. Si la sfarsit, il vreau pe Liviu. Am nevoie de el", a declarat Adelina in cadrul emisiunii "Deschide camera comorilor".

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare