Showbiz

#contract #intact #lucian mandruta # proiecte personale

Lucian Mandruta nu mai vrea televiziune

Lucian Mandruta dispare de pe micile ecrane. Dupa incheierea contractului cu trustul Intact , Mandruta a rupt legaturile cu televiziunea, dedicandu-se proiectelor sale personale.

Lucian Mandruta nu va pleca in vacanta. El a ramas profesor la scoala de televiziune Intact Media Academy, dar si director la propria firma de relatii publice .

Dupa ani de zile de munca in televiziune, Lucian Mandruta a decis sa faca o schimbare radicala. Vedeta a hotarat sa se retraga de pe micul ecran si sa schimbe domeniul de activitate.

"Deocamdata nu stiu ce voi face, nu sunt trist, n-am nicio depresie. Pana ma voi decide ce voi face in continuare, am de gand sa ma ocup de firma mea de PR, sa o fac sa creasca. Am foarte multa treaba si fara sa lucrez. Nu-mi mai doresc sa lucrez in televiziune. Poate altceva, nu stiu inca", a marturisit Lucian Mandruta pentru ziarul Ring.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului