Showbiz

#madalina ghenea

Madalina Ghenea si iubitul, scandal in plina strada

S-a zvonit ca s-au despartit, apoi ca s-a spus ca sunt mai fericiti ca niciodata. Dar nu iese fum fara foc! Madalina Ghenea si iubitul ei, Matei Stratan, au fost surprinsi certandu-se in plina strada. Mai mult decat atat, se pare ca iubitul milionar ar fi bruscat-o pe superba Madalina. 

Paparazii "Wowbiz" au surprins scene care nu mai au nevoie de alte comentarii.  Astfel, Madalina Ghenea şi Matei Stratan au ieşit împreună în oraş, au luat masa într-un restaurant din Capitala şi păreau ca sunt din nou o familie fericita. Dar nu pentru mult timp. 

În jurul orei 23:00 au plecat spre casă, s-au urcat în maşină, dar două străzi mai târziu s-au oprit brusc. Din clipul realizat de echipa "Wowbiz" pare ca Matei nu o lasă pe Mădălina să iasă din maşină şi pare că în disputa lor o bruschează puţin. Madalina reuseste sa coboare, Matei se duce dupa ea, insa ea refuza sa se intoarca la masina. Intr-un final pleaca spre casa, cu o alta masina, iar Matei Stratan ajunge cateva zeci de minute mai tarziu. 

Totul sub privirile trecatorilor, care, evident, au recunoscut celebrul cuplu. Ce parere au desore ce s-a intamplat intre Madalina Ghenea si Matei Stratan?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare