Showbiz

#madonna #flori # hortensii

Madonna uraste hortensiile

Madonna a reusit sa jigneasca un fan in timpul conferintei de presa. Madonna se afla la premiera filmului " W.E ", regizat chiar de ea, cand a facut o gafa ce va ramane memorabila pentru fanul care a vrut sa o surpinda pe vedeta.

In timpul conferintei, un fan i-a daruit Madonnei o hortensie. Madonna a zambit, i-a multumit fanului si a bagat repede floarea sub masa. Nu ar fi fost nimic daca celebra cantareata nu ar fi comentat, uitand ca microfoanele sunt deschise.

"Eu urasc hortensiile!", s-a plans Madonna unui apropiat de la masa, care i-a replicat acesteia ca fanul nu avea de unde sa stie asta.

"W.E" prezinta controversata poveste de dragoste dintre regele edward al viii-lea al Marii Britanii si nord-americanca divortata Wallis Simpson , dar si idila dintre o femeie maritata obsedata de personalitatea lui Wallis Simpson pe nume Wally Winthrop si o garda de corp de origine rusa pe nume Evgeni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului