Showbiz

#alex velea #showbiz #antonia #vedete intern #Antonia insarcinata #Antonia divort

Mama denaturata? Iata de ce e in stare Antonia pentru a se putea casatori cu Velea

Antonia a anuntat zilele trecute ca este insarcinata, iar tatal bebelusului sau este Alex Velea. Artista nu este despartita inca in acte de sotul sau, Vincenzo Castellano. Apropiatii sustin ca Antonia este dispusa sa renunte la custodia fetitei pe care o are cu italianul doar pentru a obtine mai repede divortul.

Trei luni si jumatate are deja sarcina Antoniei. Dar cum ambele procese, si cel de divort, si cel de stabilire a custodiei micutei Maya dureaza deja de luni bune, iar sansele sa se incheie prea curand sunt mici, e posibil ca Antonia sa nasca pana sa fie despartita legal de sotul sau. Poate si acesta este motivul pentru care artista ar face tot posibilul sa urgenteze luarea unei decizii de catre instanta. Ea ar renunta si la custodia fetitei sale daca sotul ei italian, Vincenzo Castellano, ii acorda divortul din vina ambelor parti.

"Deja hartiile sunt facute. Mai trebuie doar ca acestea sa fie semnate. Antonia e de acord ca fata sa ramana in Italia, mai ales ca va avea dreptul s-o vada oricand, cu conditia insa sa-i acorde divortul cat mai repede. Doar ca Vincenzo nu este de acord cu un divort din vina ambelor parti, cum vrea ea, ci doar din culpa ei. Antonia se grabeste sa divorteze cat mai repede, ca sa se marite cu Velea", a marturisit, pentru libertatea.ro, o persoana din anturajul italianului. Vincenzo insa nu e de acord cu acest targ.

Antonia si Alex Velea vor sa-si oficializeze relatia imediat dupa ce cantareata isi recastiga libertatea. Cei doi sunt impreuna de mai bine de un an, insa abia la sfarsitul saptamanii trecute au recunoscut ca au o relatie, atunci cand au anuntat ca vor deveni parinti.

CITESTE SI:

Ei sunt "hotii" din showbiz! 3 vedete prinse la furat
Iti amintesti de fetele din "La Bloc"? Ce fac acum cele trei dive

Ce face sotia lui Alex Velea de cand a aflat ca Antonia va fi din nou mamica


Sursa foto: cancan.ro
 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului