Showbiz

#injectii #coronavirus #marcel pavel

Marcel Pavel, marturii dupa ce s-a vindecat de Covid-19: "Nu am mancat 7 zile. A fost cumplit, la un pas de moarte"

Marcel Pavel a fost printre primele persoane publice din Romania care s-a infectat cu noul coronavirus.

Cantaretul a vorbit pentru prima data dupa ce s-a vindecat despre lupta pe care a dus-o cu boala.  El a marturisit in cadrul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3 ca a trecut prin clipe ingrozitoare, care l-au marcat profund.

"Acum e ceva mai bine, relativ mai bine. Dar atunci a fost cumplit, la un pas de moarte. Nu am o stare emotionala extraordinara acum. In spital am avut-o foarte echilibrata, de neexplicat. Am avut o liniste foarte-foarte mare. Poate ca acest lucru mi l-a inspirat și personalul spitalului. Am ramas cu tensiune si eu nu sunt hipertensiv," a declarat Marcel Pavel la Antena 3.

Marcel Pavel: "Era infernal"

Marcel Pavel a vorbit si despre momentele grele prin care a trecut in spital.

"Era infernal, odata la patru ore mi se faceau injectii, dupa care la sase ore. Am avut tuse cu sange, am fost socat. Aveam sange pe plaman. Eram la doar un pas sa fiu intubat daca nu ma internam. (...) Nu puteam sta in picioare, aveam ameteli, nu am mancat 7 zile, nu puteam sa respir, aveam senzatia ca ma sufoc. Am si acum o durere surda la spate, simt un junghi in spate cand respir adanc," a mai spus artistul.

Artistul a precizat ca a luat boala de la o colega de la emisiunea "Te cunosc de undeva,"  iar primele simtome pe care le-a avut s-au manifestat dur abia acasa,  a doua zi.

"Dureri oculare ingrozitoare, dureri de cap groaznice, transpiratii abundente, temperatura 37,5. M-am doctoricit singur o zi, apoi am dat telefon ORL-istilor mei. Mi-au spus ca am sinuzita, mi-au dat un antibiotic mai slab. M-am vindecat, dar am spus ca am o stare de moleseala si transpir la o temperatura de 36,7," a povestit artistul.

Marcel Pavel, raspuns pentru cei care l-au acuzat ca a fost platit sa spuna ca are Covid-19

Marcel Pavel le-a raspuns si celor care l-au calomniat si l-au acuzat ca a fost platit sa spuna ca are coronavirus.

"Poate va ganditi, dragilor, ca eu am o familie, am copii. Eu nu ma murdaresc pentru nimic în lume, in special pentru bani. Nu am nevoie. Si chiar daca aveam, nu o faceam. Mai ganditi-va si la respectul pe care trebuie sa-l aveti fata de o persoana. Inlocuiti veninul acesta cu miere, ca e mai bine," a transmis Marcel Pavel.

Marcel Pavel a fost infectat cu noul coronavirus la inceputul lunii iunie si a stat internat la institutul "Matei Bals" din Bucuresti.

Adriana Trandafir, Ozana Barabancea, Alina Puscas si Andrei Stefanescu sunt celelalte vedete care au contactat noul coronavirus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare