Showbiz

#Aurelian Preda

Marele secret al lui Aurelian Preda

Cantaretul de muzica populara Aurelian Preda, devenit celebru si pentru emisiunea pe care o modera la Etno TV, a incetat din viata pe 27 septembrie, intr-o clinica din Viena, fiind rapus de cancer. Disparitia sa prematura, la doar 46 de ani, a socat nu doar familia, ci si pe toti cei care il cunosteau si admirau. 

Acum, la doar o saptamana de la inmormantarea sa, secretele cantaretului par sa iasa la iveala. Potrivit unor surse din familia acestuia, citate de wowbiz.ro, fiica lui Aurelian Preda, in varsta de 17 ani, nu este de fapt copilul sau natural. Aceasta, desi ruda cu Aurelian Preda, ar fi fost adoptata imediat dupa nastere. De altfel, cantaretul nu era casatorit. 

"Anamaria nu e fata lui naturala, e fata unei nepoate de-a lui, pe care el a infiat-o imediat dupa nastere! Asa a crezut el de cuviinta, pentru ca stia ca el putea sa-i ofere o viata linistita si multa iubire oricarui copil", a povestit o verisoara a acestuia. 

De altfel, Anamaria este si cea mai afectata de disparitia cantaretului, ramanand la 17 ani fara tata. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului