Showbiz

#proces #victor socaciu #marina almasan

Marina Almasan l-a dat in judecata pe Victor Socaciu

Marina Almasan si fostul ei sot, Victor Socaciu, au toate sansele sa se intalneasca pe holurile tribunalului. Realizatoarea TV l-a dat in judecata pe solist, pe motiv ca acesta plateste prea putina pensie alimentara.

In prezent, Victor Socaciu plateste o pensie alimentara de 500 de lei pentru Victoras, fiul lui si al Marinei, ramas in custodia mamei. Dar vedeta de televiziune sustine ca aceasta suma este prea mica si nu ii ajunge pentru cresterea baiatului.

Mai mult, Marina Almasan sustine ca Victor Socaciu ar trebui sa-i plateasca o suma tripla, deoarece are un castig lunar de cateva zeci de milioane de lei. Mai exact, in declaratia de avere depusa pe data de 7 iunie 2012 la Parlament, se arata ca Victor Socaciu are un venit lunar de 6491 de lei.

Conform legii, fiul sau ar trebui sa beneficieze lunar de un sfert din aceasta suma, adica de 1622 de lei, arata ziarul Libertatea.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului