Showbiz

#andra #catalin marunta #pepene rosu #vacanta #dubai

Maruta a rasfatat-o pe Andra cu pepene rosu in vacanta din Dubai

Sfarsitul lui 2010 i-a prins pe Andra si Catalin Maruta in Dubai. Cei doi au fost pentru a treia oara in tara despre care Maruta spune ca este "una dintre cele mai bune destinatii de vacanta", scrie showbiz.ro.

"Andra s-a simtit foarte bine avand in vedere ca, intr-adevar, sarcina e avansata. Din fericire, n-a existat niciun incident, s-a intors cu o stare buna si un tonus maxim. Bine, s-a protejat cat a putut de soare, de plimbarile prea lungi sau de distractiile agitate, n-a pierdut noptile, s-a odihnit si a fost totul ok", a povestit Catalin Maruta.

Realizatorul emisiunii “Happy Hour” recunoaste ca i-a facut sotiei sale toate poftele:  "Am avut grija sa nu-i lipseasca nimic din ceea ce ar fi putut sa-si doreasca. Dubaiul iti ofera toate bunatatile din lume, oricum. A avut niste pofte simpatice, de exemplu a mancat mult pepene rosu . Era foarte bun si, din cate stim, e si foarte sanatos".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului