Showbiz

# alina borcea #showbiz #cristi borcea #vedete intern # femei borcea

Metoda surprinzatoare prin care Alina l-a convins pe Borcea sa o ia de sotie

Fostul sef de la Dinamo a demonstrat un talent deosebit in a dribla cu femeile din viata sa. Una i-a pus insa capac.

Cristi Borcea nu a fost cucerit doar de frumusetea si tineretea Alinei, dezvaluie surse din anturajul fostului dinamovist, in prezent incarcerat in „Dosarul Transferurilor”. Aceste calitati ale incantatoarei sale sotii ii erau puse la dispozitie oricum, asa ca nu trebuia sa-si transforme amanta in sotie pentru a se bucura in liniste de ele. 

Alina era si o persoana toleranta, intelegand ca actualul sau sot are o viata mereu dubla, iar uneori si tripla. Insa Alina a demonstrat altfel iubirea pentru Cristi Borcea, intr-un mod care l-a surprins placut pe acesta. Astfel, cand Borcea a vrut sa se desparta de fostul manechin, oferindu-i o compensatie materiala semnificativa pentru timpul petrecut langa el, tanara a refuzat categoric demonstrandu-i dinamovistului ca il iubeste sincer. 

CITESTE SI: Cum sa te imbraci ca sa pari mai slaba

„Alina il adora pe Cristi Borcea. Nu a fost cu el din interes ca alte amante cunoscute de-ale lui. Cand a vrut sa se desparta de ea si sa-i daruisaca Hotelul Boavista din Timisoara, pe care ea il conducea, Alina s-a simtit jignita si i-a spus ca poate sa se duca... la necuratul cu banii si cu proprietatile lui si ca pe ea n-o intereseaza decat dragostea lui. Atunci l-a topit pe Cristi, care si-a dat seama ca fata aia il iubea cu adevarat. A amenintat chiar si cu sinuciderea doar sa nu o lase. Si Cristi o iubeste si o respecta, ca e ascultatoare si serioasa, dar n-a fost si n-o sa fie niciodata barbatul unei singure femei”, a declarat un prieten de-ai omului de afaceri pentru WOWbiz.ro.

CITESTE SI: Sportul potrivit pentru zodia ta 

Intre fosta si actuala sotie s-a legat o relatie care nu poate decat sa-l bucure pe Borcea, aflat la inchisoare pentru 6 ani. Cele doua chiar ar planui sa paraseasca impreuna Romania si sa se stabileasca la Miami, unde Cristi Borcea isi petrecea cea mai mare parte a timpului in ultimele sale luni de libertate. Ele spera ca fostul dinamovist sa fie eliberat mai devreme de termenul dat de judecatori si sa le insoteasca, departe de ochii curiosilor. 

Tot in SUA se afla si o alta mai veche prietena a lui Borcea, Valentina Pelinel. Aceasta chiar l-a vizitat la inchisoare si pare sa fie in relatii bune cu cel despre care s-a vehiculat ca ar fi avut o relatie destul de stransa si durabila. De altfel, timpul petrecut in SUA de catre Valentina este si motivul pe care l-a invocat sotul acesteia, Cristian Boureanu, cand a intentat cererea de divort.

CITESTE SI: O romanca, in Suleyman Magnificul!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului