Showbiz

#mihaela radulescu #emisiune mihaela radulescu #emisiune alegerile mihaelei

Mihaela Radulescu are "aere de diva". Afla ce s-a intamplat!

Duminica, 20 mai, Mihaela Radulescu a reaparut pe micile ecrane cu o noua emisiune, "Alegerile Mihaelei", difuzata de postul Realitatea TV.

Nici bine nu s-a instalat in scaunul de moderatoare, ca Mihaela a inceput deja sa-i certe pe angajatii de televiziunea fostului sot, Elan Schwartzeberg, potrivit informatiilor furnizate de ziarul Click. Vedeta a intrat in conflict cu machieuzele, pe motiv ca acestea nu au avut grija ca la pauza sa-i retuseze fondul de ten.

Iubita lui Dani Otil a facut o criza de nervi in culise si a tipat chiar si la producatorii si regizorii din platou, deoarece fetele care trebuiau sa-i ajusteze machiajul plecasera la tigara.

De ani buni, inca din perioada in care prezenta emisiunea "Duminica in familie", Mihaela Radulescu a apelat la serviciile cumnatei sale, Anca. De aceasta data insa, la semnarea contractului cu Realitatea Tv, Raduleasca nu a putut sa isi aduca propria echipa de stilisti.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului