Showbiz

# reactii mihaela radulescu #romanii au talent #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu, despre scandalul gay: "Lumea nu a pornit de la Gheorghe si Ion"

Mihaela Radulescu a acordat un interviu in care a explicat inca o da postarea de pe blogul sau referitoare la homesexualitate, dar a dat si replica celor care i-au adus critici si acuze de ipocrizie. 

Astfel Mihaela nu-si regreta sau corecteaza afirmatiile in interviul acordat Hotnews.ro, ci doar subliniaza ca intentia sa nu a fost de a jigni, ci de a vorbi despre temerile de mama. „Cred ca nu gresesc foarte grav daca mai spun o data ca lumea a pornit de la Adam si Eva, nu de la Gheorghe si Ion. Iar daca va place mai mult teoria darwinista, veti descoperi, cu stupoare, ca pentru procrearea speciei a fost mereu nevoie de participarea extraordinara a unui mascul si a unei femele. E o biata normalitate care a umplut planeta cu specii. 

Ce alegem fiecare sa experimentam in dormitor mi se pare foarte in regula, e omeneste si profitabil sa avem curiozitati. Ce spuneam ca ma ingrijoreaza ca mama si ma irita ca persoana cu alte idei despre iubire e sa-i vad exagerand si oferindu-ne un spectacol la care nu vreau sa asist cu forta. Cat despre cine si cum se naste, exista cel putin dioua teorii, dar pare-se ca nu au multi chef sa dea si pagina sau sa citeasca si alte studii stiintifice despre cum se instaleaza homosexualitatea”.

Pe de alta parte, criticile aduse la adresa vedetei nu au ramas fara ecou. In afara vocilor mai mult sau mai putin cunoscute care s-au ridicat impotriva sa, a fost depusa o plangere impotriva Mihaelei la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, a ramas fara contractul cu revista Elle, unde avea o rubrica permanenta de 10 ani, iar pentru scurt timp s-a vehiculat ca si ProTv ar fi rupt colaborarea cu ea. In aceasta ultima privinta Mihaela face lumina:

"Niiște înjurături pe Facebook și niște bloggerițe iritate nu clatină o instituție atât de solida", apreciaza vedeta, pentru Hotnews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare