Showbiz

# mihaela radulescu concediata #mihaela radulescu pro tv #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu primeste propria emisiune la ProTV

Mihaela Radulescu a terminat cu brio sezonul 5 al showului "Romanii au talent". Si nu doar ca nu a fost concediata din pozitia de jurat, ci se pare ca a castigat simpatia sefilor de la Pro care ii vor oferi un job si pentru perioada de pauza a showului.

In urma cu cateva luni, aparitiile si comentariile scandaloase ale Mihaelei amenintau pozitua juratei in emisiunea de top a Pro TV. Surpriza insa. Pro Tv, nu doar ca va continua colaborarea cu Mihaela Radulescu, ci ii va da pe mana o emisiune proprie. Mihaela a semnat deja, relateaza agentiadepresamondena.ro si Realitatea.net, un nou contract cu postul de televiziune la care se pare ca va realiza, din toamna acestui an, o emisiune in stilul celor ce purtau pe vremuri amprenta regretatului Valeriu Lazarov.

Astfel, Mihaela Radulescu pare ca a revenit pe val: relatia cu Felix este perfecta, daca ne luam dupa postarile celor doi de pe retelele de socializare, jobul merge perfect, iar viata de mamica ii aduce numai satisfactii. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare