Showbiz

#calatorii #emisiune #prezentatoare #mihaela tatu

Mihaela Tatu isi doreste sa revina in televiziune

Fosta realizatoare TV Mihaela Tatu, cunoscuta de la emisiunea "De 3X femeie" difuzata la Acasa TV in urma cu mai multi ani, a marturisit in cadrul unui interviu recent ca si-ar dori foarte mult sa revina pe micul ecran.

Mihaela Tatu s-a intors pentru o seara, dupa ani de pauza, la postul Acasa TV, unde a cunoscut si celebritatea. Vedeta a acordat un interviu in care a vorbit despre boala sa si alte probleme pe care le-a intampinat in ultimii ani, dar si despre aspiratiile sale in ceea ce priveste viata sa profesionala.

Vedeta a marturisit ca ii place foarte mult sa calatoreasca si ca i-ar face mare placere sa prezinte o emisiune care sa implice asta.

"Cand ma apuca dorul, mai sunt invitata la cate o emisiune. Asa cum s-a intamplat acum. Mi-ar placea sa am o emisiune de travel. Imi place foarte mult sa calatoresc si cred ca mi s-ar potrivi un astfel de format", a recunoscut fosta prezentatoare Mihaela Tatu.

Sursa foto: napocanews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare