Showbiz

#divort #showbiz #mihaita nesu #divort mihaita nesu

Veste trista despre MIhaita Nesu

Fostul fotbalist Mihai Nesu a divortat de sotia sa dupa mai bine de un an si jumatate de amanari! Mihai si Maria au fost casatoriti 12 ani si, desi s-au separat de multa vreme, abia saptamana trecuta cei doi si-au incheiat conturile la notar.

In urma cu trei ani, sportivul a suferit un accident grav in timpul unui antrenament in Olanda si a ramas imobilizat de la gat in jos. Necazul a adus dupa sine un altul. Sotia sa l-a parasit, dar nu vroia sa divorteze din cauza religiei sale care nu permite separarea cuplurilor. Cu toate acestea, cei doi si-au luat totusi inima in dinti si s-au despartit oficial. Nimeni nu a stiut insa de decizia pe care cei doi au luat-o.

Nu este primul om din fotbal care isi incheie casatoria pe sest. Si Mihai Stoica s-a despartit de sotia sa la inceputul acestui an, dupa 20 de ani de casatorie. Cei doi au tinut departe de ochii si urechile prietenilor si ale cunoscutilor problemele pe care le-au avut.

Dupa 13 ani de casatorie, si cuplul Daniel Iordachioaie si Nouria Nouri s-a destramat, insa nimeni nu a stiut decat dupa jumatate de an. Cantaretul si fosta sa sotie au impreuna doi copii.

Citeste si:

Conchita Wurst, de la un barbat ratat la o femeie de succes!

Ce soarta ai in dragoste, in functie de ziua in care te-ai nascut

Sursa foto: ebihoreanul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului