Showbiz

#mirabela dauer #mihai bendeac #declaratii mihai bendeac

Mirabela Dauer: "Nu stiu cine este Mihai Bendeac, nu am auzit de el"

Mirabela Dauer a fost contrariata de declaratiile lui Mihai Bendeac , care a acuzat generatia de aur a muzicii romanesti ca a vizitat tari straine fara sa aduca inapoi civilizatie in Romania.

Actorul de la "In puii mei" a mai spus ca multi dintre marii cantareti romani urcau beti pe scena sa cante, potrivit Cancan.ro.

"Nu stiu cine este acest Mihai Bendeac, nu am auzit de el. Este actor? Este cumva egalul lui Robert de Niro, are valoarea lui Stefan Iordache ? Spune ca-si da viata pe scena? Cand o sa se intample asta ii aduc o coroana. N-am pe cine sa bag in seama, nu merita", a declarat Mirabela Dauer pentru Cancan.ro.

"Publicul lui Bendeac nu este publicul nostru. Al nostru este format din intelectuali, al lui din restul. Bendeac nu exista pentru mine. Nu l-am vazut facand nimic notabil. Cand o sa-l vad intr-o piesa si o sa aiba acelasi efect ca marii nosti actori, atunci putem sa discutam", a mai spus Mirabela Dauer.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare