Showbiz

# vedete fara job # mircea radu somer #mircea radu

Mircea Radu a ramas somer! Ce s-a intamplat cu emisiunea sa

Mircea Radu a parasit TVR pentru mai vechea lui dragoste, Antena 1. Totusi, revenirea la postul unde a facut cariera cu emisiunea "Din dragoste" nu a fost una de bun augur. Emisiunea "Ie, Romanie" a fost suspendata inainte de a ajunge la finalul primului sezon, pe motiv de audienta foarte slaba. Vina a fost aruncata, mai mult sau mai putin oficial, pe Mircea Radu. 

Prezentatorul a fost scos de pe post înainte de Marea Finală "Ie, României" după doar şapte ediţii, ultima fiind difuzată vineri seară (20 aprilie). Anterior emisiunii de la Antena 1, prezentatorul a făcut echipă cu Marina Almăşan la TVR 2, "Femei de 10, bărbaţi de 10". "Deciziile neinspirate, pe care, poate, le mai luăm, câteodată, în viață, nu reprezintă nicidecum prostia noastră, ci, de cele mai multe ori, efectul conjugat al unor factori externi... Mi-a trecut demult supararea că, într-un fel, am fost lăsată cu ochii în soare de un om în care am crezut și pe care l-am apreciat (n-ar fi prima decepție de acest gen, din viața mea! ). Mărturisesc că, la noua lui emisiune nu m-am uitat decât pe la începuturi, câteva minute. Dar sunt sigură că eșecul nu i se datorează. Sper, din toată inima, ca Mircea să-și găsească locul pe care-l merită și sunt sigur că frumoasa lui familie îl va ajuta să treacă peste acest moment delicat. Succes, Mircea! Nu mor caii, când vor câinii!", a notat Marina Almăşan la o zi distanţă după ce s-a aflat că Mircea Radu a rămas fără show-ul de la Antena 1, potrivit click.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului