Showbiz

#miss sua #muschi #participante #bursa

Miss SUA se transforma intr-o batalie a bicepsilor

Standardele de frumusete dupa care erau recrutate frumoasele pentru concursurile de miss de acum cateva decenii par sa fie complet date uitarii. In prezent, pare sa conteze, cel putin la competitia nationala din SUA, marimea bicepsilor, a tricepsilor si pachetelele de pe abdomen .

Desi fetele declara sus si tare ca adora placinta cu branza, cum e cazul reprezentantei Californiei, Jackie Geist (foto), exista dovezi clare ca nu s-au mai atins de asa ceva de multa vreme. Pare ca in timpul lor liber nu fac decat exercitii cu greutati, relateaza Daily Mail.

De data aceasta, insa, in afara juriului desemnat sa judece frumusetea concurentelor, si publicul va avea un cuvant de spus. Patru dintre cele 15 finaliste , alese sambata, la Planet Hollywood, in Las Vegas, vor fi favoritele publicului. Castigatoarea va primi o bursa de 50.000 de dolari si pozibilitatea de a calatori si a avea aparitii publice timp de un an. Vezi mai jos Galeria Foto A.S.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului