Showbiz

#ramona gabor #sani #moda #monica columbeanu

Moni cere 4.500 de euro pentru a-si arata sanii

Sotia lui Irinel Columbeanu nu se vinde ieftin. Monica accepta sa defileze pe podium cu sanii descoperiti doar daca onorariul este consistent. 

Suma ceruta de Monica Columbeanu pentru o prezentare de moda topless depaseste chiar sumele cerute de alte vedete pentru un pictorial intr-o revista pentru barbati.

Moni nu a spus niciodata ca refuza sa-si arate sanii pe podium in timpul unei prezentari de moda, dar nimeni nu s-a gandit sa intrebe pana acum. Sotia lui Irinel a cerut suma de 4.500 de euro, de trei ori peste onorariul pe care si l-ar fi permis designerul care ar fi vrut sa o aiba aproape goala pe podium, conform Cancan .

Sora mai mica a Monicai, Ramona Gabor, a participat si ea la mai multe prezentari de moda cu sanii pictati sau acoperiti doar de margele . Onorariul la care a ajuns Ramona dupa multa munca in lumea modelling-ului este de 1.000 de euro pentru o prezentare "topless".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare