Showbiz

#showbiz #monica gabor #relatie monica gabor #vedete intern #Mr. Pink.

Monica Gabor: adevarul despre relatia ei cu Mr. Pink

Fosta doamna Columbeanu a tinut sa lamureasca informatiile care au circulat in ultimele luni cu privire la relatia tensionata dintre ea si iubitul ei, cel cunoscut drept Mr. Pink.

Monica Gabor a publicat pe contul sau de socializare o fotografie in care apare alaturi de milionarul chinez, amandoi parand foarte fericiti.

Sursa foto: facebook.com

"Buna dragii mei! Va multumesc din inima pentru gandurile bune pe care mi le trimiteti cu atat de multa grija si consideratie. Dupa cum se stie si se observa din comportamentul meu din ultimii ani, am decis sa fiu cat mai putin in atentia publicului. De aici se trag mai multe zvonuri si stiri false, aparute ca urmare a refuzului meu de a imi expune in presa viata personala. Totusi, voi face cateva lamuriri pentru cei care ma iubesc si le pasa de mine: sunt bine, sunt fericita si libera sa fac ce imi doresc. Legat de relatia pe care o am cu Mr. Pink, as vrea sa mentionez faptul ca nimeni nu controleaza viata nimanui, ne iubim si ne respectam mai mult ca niciodata", a scris Monica pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: Monica Lewinsky, despre Bill Clinton: "Seful meu a profitat de mine"

Antonia iese la atac. Cu ce arme lupta pentru castigarea custodiei

Recent, una dintre prietenele Monicai le-ar fi declarat reporterilor unor publicatii tabloide cum ca Moni este nefericita alaturi de omul de afaceri, care o controleaza si nu ii da voie sa vina in tara sa-si vada fata.

Sursa foto: radardemedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului