Showbiz

# vacanta monica gabor #vacanta vedete #irina columbeanu #monica gabor # custodie irina columbeanu

Monica Gabor s-a intors in Romania. Unde se afla si de ce se ascunde

Monica Gabor se afla zilele acestea in Romania. Ea are la dispozitie toata luna iulie pentru a si-o petrece cu fiica ei, Irina. Pana acum insa, fostul manechin s-a relaxat in Delta, alaturi de o prietena. 

Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu si actuala iubita a enigmaticului Mr. Pink si-a luat toate masurile de precautie pentru ca itinerariul de vacanta sa ramana secret. Monica ar dori sa se bucure in tihna de vacanta, alaturi de Irinuca, iar pentru a se intampla acest lucru vrea sa stea cat mai departe de paparzzi. Se pare ca si Irinel este de acord cu fosta sa sotie. 

Astfel, contactat de Libertatea, omul de afaceri nu a dorit să facă nici un comentariu. Întrebat însă unde va merge cu Irina în vacanţă, acesta a ţinut să precizeze: “Nu ne-am făcut încă planuri, pentru că luna aceasta Irina e cu mama sa, ea îi alege vacanţa. Din august, voi ţine cont de dorinţele fiicei mele şi voi merge acolo unde vrea ea”. 

Anul trecut, cei trei si-au petrecut luna august impreuna, deoarece Monica nu a putut veni in tara in iulie, luna care ii este dedicata potrivit deciziei judecatoresti. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare