Showbiz

#mihaela radulescu #cabral #delia #showbiz #maria marinescu #vedete intern #vicii vedete #fumat vedete

Nici ele nu sunt perfecte. 5 vedete stapanite de vicii

In vreme ce unele vedete au reusit sa renunte la viciul fumatului, altele trag tigara dupa tigara. Cele mai multe dau vina pe nervi, stres sau oboseala sau chiar pe puterea obisnuintei. Iata cine sunt "viciosii" din showbiz.

Maria Marinescu

Sursa foto: click.ro

Traficul infernal din Capitala i-a intins la maxim nervii Mariei Marinescu. Aflata intr-un ambuteiaj la o ora de varf, creatoarea de moda si-a pierdut rabdarea si, ca sa se poata relaxa cat de cat, a fumat tigara dupa tigara. Viciul sau nu le-a scapat paparazzilor, care au fotografiat-o cum, in nici 10 minute, a fumat patru tigari.

CITESTE SI:

5 romance care au dat lovitura la Hollywood!
O prezentatoare pe care o stii de cand erai copil a ramasa fara casa!
Ai cateva kilograme in plus? Iata ce cred sefii tai despre tine!


Mihaela Radulescu

Sursa foto: cancan.ro

Tot traficul s-o fi enervat si pe Mihaela Radulescu de si-a aprins un... trabuc? O face rar, spune bruneta, caci s-a lasat de fumat. "Am cativa ani de cand imi place sa-mi aprind un trabuc scurt, pe care-l pufai cu placere, cand mi-e bine si-s in gasca faina. Sau noaptea, tarziu, cand scriu si mai fac o pauza", a declarat diva pentru revista Spy. Doar ca paparazzii nu au surprins-o nici noaptea si nici in compania unor prieteni, ci chiar la volanul masinii sale de lux in timp ce pufaia de zor mai ceva ca un turc, vorba aceea.

Dani Otil

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Si iubitul ei, Dani Otil, are acelasi viciu, numai ca in cazul lui nu e zi fara cel putin o tigara de foi. Cand nu se afla pe motor, ci la volanul masinii sale, prezentatorul trage cu nesat dintr-un trabuc. Medicii sustin insa ca un singur trabuc poate fi mai nociv decat un intreg pachet de tigari.

Delia Matache

Sursa foto: libertatea.ro

Si Delia Matache e o fumatoare inraita. E constienta ca e pur si simplu dependenta, insa nu vrea sub niciun chip sa se lase de fumat. "Poate ca o sa ma las pe la 50 de ani. Ar fi super sa ma las, dar trebuie sa imi doresc. Imi place sa fumez, imi pace si gestul, imi place sa simt fumul, imi place tot. Fumez tigari usoare", a declarat recent Delia.

Adrian Mutu

Sursa foto: cancan.ro

Weekendul acesta, si Adrian Mutu a fost surprins la o terasa de fite in timp ce isi aprindea in continuu cate o tigara. "Briliantul" a dat peste cap si cateva pahare de vin rose. Nu a indraznit sa se mai urce la volan, asa ca a fost condus acasa de un prieten care nu se imprietenise cu paharul.

Cabral s-a lasat de fumat de dragul sotiei

Sursa foto: cancan.ro

Dupa ce ani la randul a fumat, Cabral a fost obligat de sotia lui, Andreea, sa arunce pachetul de tigari. Dar cum a reusit Andreea? L-a trimis la psiholog. Dupa doar cinci sedinte, prezentatorul TV a renuntat la tigani si la doi ani de la acel moment nici nu vrea sa mai auda de ele.

Sursa foto: ele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului