Showbiz

#vincenzo castellano #alex velea #showbiz #cristian boureanu #divorturi vedete #iubiti vedete #vedete intern

Nici n-au divortat si si-au tras iubite noi. 4 vedete si femeile care le-au luat locul nevestelor

Nicio clipa nu pierd barbatii bine cotati din showbiz atunci cand este vorba despre femei. Nu depun bine actele la notar ca si incep sa faca terapie impotriva traumelor provocate de divort cum altfel decat in bratele altor domnisoare. Iata cu cine si-au inlocuit rapid sotiile cateva celebritati autohtone.

Vincenzo Castellano


Sursa foto: facebook.com

Vincenzo Castellano se lupta de cateva luni bune prin tribunale pentru a reusi sa se separe de Antonia si pentru a obtine custodia fetitei lor. Tanar si atragator, italianul nu a putut astepta pronuntarea divortului si a inlocuit-o pe, inca, sotia sa cu o domnisoara foarte frumoasa. Bucuros de noua achizitie, Vincenzo s-a grabit sa isi faca publica relatia extraconjugala si a postat pe Facebook o fotografie in care el si noua sa iubita se saruta cu foc.

In dreptul imaginii, Vincenzo a postat si o inimioara, semn ca incepe sa se indragosteasca. Cristina, satena din bratele italianului, a postat si ea pe contul sau un mesaj care lasa de gandit: "Eu sunt tot ce tu n-ai", scrie spynews.ro.

CITESTE SI:

Oana Roman, sexy in costum de baie in Santorini

5 vedete slabe-moarte. Bolnave sau obsedate de silueta?

Ce face Simona Halep cand nu se antreneaza

 

Cristian Boureanu



 

Sursa foto: viitoaremireasa.ro


Sursa foto: click.ro

Un alt barbat ravnit, se pare, se multe femei, dar care inca nu este liber, e Cristian Boureanu. Politicianul se afla in plin proces de divort de modelul Valentina Pelinel. Chiar daca au depus deja de trei luni actele, instanta stabilise termenul de pronuntare a divortului pe 5 septembrie, insa la presiunile lui Boureanu, termenul a fost devansat pe 17 iulie. Se pare ca politicianul isi doreste sa scape cat mai repede de Valentina, pe care ar fi si inlocuit-o tot cu o blonda. Flore Salalidis a recunoscut ca s-a intalnit cu Boureanu si ca a fost acasa la el. "Am vorbit mult, despre lucruri pe care le avem in comun. Am vizitat, de exemplu, aceleasi locuri. Despre Valentina nu am vorbit", a declarat Flore la Romania TV.

Alex Velea

Sursa foto: puterea.ro

Unul dintre barbatii din showbiz care nu a mai avut rabdare sa divorteze cu acte pentru a se implica intr-o alta relatie a fost Alex Velea. Artistul s-a combinat cu cantareata Antonia si abia dupa ce si-a dat seama ca relatia dintre ei incepe sa devina serioasa, a depus actele la notar. Se pare ca exact aceasta relatie a stat si la baza separarii Antoniei de Vincenzo Castellano.

Constantin Iosef

Sursa foto: cancan.ro

Doar jumatate de an a durat casatoria dintre Teo Trandafir si Iosef Constantin. Si asta pentru ca, se pare, o alta femeie i-a intrat la inima fostului rugby-ist. Potrivit barfelor mondene, cei doi s-ar fi cuplat inca pe vremea cand Teo credea ca are o casnicie fericita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare