Showbiz

#nicoleta luciu #sot nicoleta luciu #zsolt csergo #divort nicoleta luciu

Nicoleta Luciu a luat o decizie in legatura cu mariajul sau. Afla ce a hotarat!

Nicoleta Luciu a acordat primele declaratii dupa episodul infidelitatii sotului sau si a tinut sa sublinieze ca nu va divorta de Zsolt Csergo.

"Noi suntem un cuplu foarte frumos si foarte reusit si fericit pentru copiii nostri si asa ne dorim sa ramana. Casnicia va ramane frumoasa pentru copiii nostri", a declarat Nicoleta Luciu.

La randul sau, omul de afaceri Zsolt Csergo dezminte ipoteza unei relatii cu antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen si marturiseste ca isi iubeste foarte mult sotia:

"Faptul ca niste paparazzi incearca sa transforme o relatie de afaceri intr-un amantlac e trist. Imi iubesc nevasta si voi face tot ce trebuie sa tin familia unita, in dragoste si respect, ca pana acum".

Recent, a aparut in presa informatia ca afaceristul Zsolt Csergo (37 de ani) si-a inselat sotia, pe Nicoleta Luciu (31 de ani) cu antrenoarea de fitness, Kinga Sebestyen (39 de ani).

Sursa foto: profm.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului