Showbiz

#nicoleta luciu #pictorial playboy #nicoleta luciu playboy

Nicoleta Luciu se gandeste la un nou pictorial Playboy?

Dupa noile modificari privind aspectul sau fizic, Nicoleta Luciu a inceput sa fie tot mai curtata de televiziuni, dar si de diverse publicatii autohtone.

Vedeta, care a devenit in urma cu o jumate de an, mama tripletilor Kim, Kevi si Karoly a dezvaluit ca nu exclude posibilitatea de a mai aparea in Playboy, daca revista i-ar face o propunere in acest sens: "Niciodata sa nu spui niciodata".

Nicoleta Luciu a slabit peste 20 de kilograme si si-a facut o operatie de marire si reconstructie a sanilor, iar dupa cum insasi declara, isi doreste ca la batranete sa arate la fel de bine ca Sophia Loren.

Sotia lui Zsolt Csergo se considera o femeie implinita, mai ales ca in plan profesional a inceput sa aiba din nou succes: "Ii multumesc lui Dumnezeu ca am o familie frumoasa, fericita, cu multi copii, asa cum mi-am dorit. Profesional imi merge foarte bine: am concerte in fiecare saptamana".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare