Showbiz

#Lidia Buble #bebelus #carantina #razvan simion

Lidia Buble, dezvaluiri despre relatia cu Razvan Simion in perioada carantinei: "Nu ar fi exclus sa iesim cu un bublisor mic"

In aceasta perioada de carantina si artistii stau in casa. Lidia Buble este una dintre cele mai bine cotate cantarete de la noi si era mereu numai pe drumuri, de la un concert la altul.

Acum este obligata sa stea in casa si se bucura de aceste momente alaturi de iubitul sau, prezentatorul tv, Razvan Simion.

Intr-o intervenite telefonica la emisiunea "Vorbeste lumea" Lidia Buble a vorbit despre perioada de carantina si cum isi petrece timpul acasa. Artista nu a exclus ca dupa incheierea carantinei ca este insarcinata pentru ca isi doreste un copil.

"Oh, Doamne ajuta. Eu zic ca da. La cum sta treaba acum, numai in casa, numai in casa… Inainte ma plangeam ca nu avem timp sa ne vedem. Spuneam ca ne vedem mai mult seara, ca el e matinal si eu pasare de noapte, calatoream mult prin tara. Acum, pentru ca toata ziua suntem lipiti, nu ar fi exclus sa iesim si cu bublisorul mic. Nu ma vezi ce zambet am pe buze," a declarat Lidia Buble.

Nu se cearta deloc cu iubitul sau

Cantareata a mai dezvaluit ca nu se cearta deloc cu iubitul sau, desi petrec foarte mult timp impreuna. Si nici nu se plictisesc pentru ca gasesc mereu cate ceva de facut.

"Culmea, nu ne certam. Cumva imi era teama de treaba asta si spuneam 'auzi ce ne facem acum ca toata ziua esti pe capul meu si invers.' Si vad ca ne intelegem foarte bine. Gatim impreuna, ne uitam la seriale, avem ce sa facem, chiar nu ne plictisim. Trebuie sa recunosc ca eu sunt cea care e mai optimista, pozitiva de fiecare data," a mai spus Lidia Buble.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului