Showbiz

# slabesti rapid #dieta #cum sa slabesti #diana bisinicu

O vedeta, la dieta de 13 ani! Cum arata ea acum

Cantareata Diana Bisinicu marturiseste ca viata pe scena nu e una usoara, mai ales cand trebuie sa arati impecabil zi de zi. Tocmai de aceea, mai in gluma mai in serios, vedeta spune ca de cand si-a inceput cariera, de 13 ani, este la dieta. Care este secretul siluetei sale impecabile? Unul simplu, testat insa, dupa zeci de alte incercari care au dat gres. Iata ce spune Diana despre stilul sau de viata, care o tine departe de kilogramele in plus.

Diana mananca regulamentar: 3 mese principale si doua gustari zilnic. Ziua si-o incepe cu un suc natural, pentru care foloseste combinatii mai putin obisnuite, dar sanatoase: sfecla, zmeura, mere, catina. 

 

"Recent, beau în fiecare dimineaţă suc proaspăt de cătină, în care pun miere de mană. Am un storcător foarte bun prin presare la rece, la care îmi fac toate combinaţiile de sucuri. Apoi, mănânc o banană, ca să fie şi ceva mai consistent. La prânz o ciorbiţă sau un grătar cu salată, sau ficăţei de curcan, cartofi la cuptor cu rozmarin... Cina e formată din salate sau supe, depinde ce am mâncat la prânz, iar gustările sunt formate din fructe", a spus Diana Bişinicu, pentru ziarul Click!

Vedeta recunoaste ca, din cand in cand, se abate de la regimul impus chiar de ea si mananca pizza, paste sau pateuri cu cascaval, preferatele sale. Ea spune insa ca nu ii afecteaza silueta prea tare deoarece le consuma in perioade foarte aglomerate cand si consumul de energie este ridicat. 

Foto: antena1/eva.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare