Showbiz

#despartire andreea balan #keo #andreea balan

O veste mare! Andreea Balan si Keo s-ar putea impaca!

Andreea Balan si Keo: desi a fost una dintre cele mai cu "cantec" despartiri din showbiz, protagonistii ar putea reveni la sentimente mai bune. Cel putin asa sustin voci din showbizul romanesc. Singura conditie: Andreea trebuie sa accepte si sa-si asume greselile facute in relatie. 

Din nou singura, Andreea Balan ar putea sa revina la sentimente mai bune fata de Keo, care inca isi continua idila cu Misty, cantareata devenita celebra in urma acestui scandal.  "Cred că ar putea se împace. Cred că ar trebui să se gândească bine şi să se ducă un pic în spate. Ea s-a focusat pe greşelile pe care le-a făcut el, dar asta nu o să-i folosească la nimic. Trebuie să-şi dea seama unde a greşit ea, pentru că trebuie să ştie asta. Nu există nu se poate", a declarat jurnalista Roxana Iliescu, la Antena Stars. Asta dupa ce in urma cu cateva luni Andreea declara ca are o relatie civilizata cu Keo si ca au lasat trecutul sa fie trecut. De altfel, pe 23 iunie, de ziua artistei, Keo a sunat-o in miezul noptii pentru a-i ura "La multi ani". 

Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit anul trecut, după ce ea a aflat că este înşelată. Cei doi au fost împreună şapte ani, dar în ultimii doi el a avut o relaţie şi cu o a doua femeie, Misty, cu care se iubeşte şi în prezent. Dincolo de infidelitate, racirea relatiilor dintre cei doi a survenit si pe fondul dorintei Andreei de a-si intemeia o familie, dorinta care s-a lovit de refuzul lui Keo. Acesta ar fi cedat, insa a fost prea tarziu deoarece povestea infidelitatii devenise deja mult prea mediatizata. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului