Showbiz

#sarcina #copil #mamica #oana berceanu

Oana Bercaru va deveni mamica peste trei luni

Oana Bercaru a renuntat de o buna perioda de timp la iesirile mondene si a decis sa acorde mai multa importanta vietii de familiei, deoarece se pregateste ca la sfaristul toamnei sa devina mamica.

Pentru ca modelul are o relatie stabila de patru ani cu iranianul Sageghi Morteza, cei doi au facut pasul urmator si, peste trei luni, vor deveni parintii unei fetite.

Fostul iepuras Playboy declara ca s-a retras din showbiz si a renuntat la aparitiile sexy ,deoarece statul de mamica nu i va mai permite astfel de escapade.

Oana Bercaru a marturisit ca sarcina nu i-a ridicat niciun fel de problema si nici nu a pus prea multe kilograme in plus.

"N-am vrut sa se stie ca sunt insarcinata. Sunt gravida in sase luni, voi avea o fetita. Ma simt bine, duc sarcina bine, merg la control periodic, asa cum e normal si sunt norocoasa ca nu am avut greturi sau pofte", a declarat vedeta pentru publicatia Click.

Sursa foto: stirea.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului