Showbiz

#oana mares # oana mares insarcinata #sarcina oana mares

Oana Mares, nevoita sa faca injectii in burta

Prezentatoarea Oana Mares va deveni mamica unul baietel peste aproximativ patru luni, dar din cauza grupei de sange cu RH negativ, blonda este nevoita sa faca zilnic injectii in burta.

Oana Mares are RH-ul negativ, dar intampina si cateva probleme cu coagularea sangelui, astfel incat trebuie sa faca niste sacrificii pentru a duce sarcina pana in luna a noua.

"Zilnic isi face cate o injectie in burta... Multe femei cedeaza psihic si se teme sa nu cumva sa cedeze si ea", a povestit o sursa pentru ziarul Click.

Dupa ce a divortat de Augustin Viziru, Oana Mares a inceput imediat o relatie cu afaceristul Dragos Sabareanu, alaturi de care asteapta primul lor copil.

Oana Mares si actorul Augustin Viziru au trait o frumoasa poveste de iubire timp de 11 ani, dar dupa cum a declarat prezentatoarea emisiunii "It's show time", "probabil timpul a erodat relatia".

Sursa foto : ziaremondene.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului