Showbiz

# nunta oana roman #nunta vedete #copii vedete #oana roman

Oana Roman, de trei ori mireasa. Cand a aratat cel mai bine?

Oana Roman si-a reinnoit juramintele de nunta, la trei ani de la casatoria cu Marius Elisei. Cei doi au avut-o alaturi pe micuta Isabela, fetita cuplului. S-a vazut astfel ca, orice probleme ar fi existat intre cei doi, acestea au ramas in urma, iar Oana si Marius sunt mai fericiti ca niciodata.

Oana si Marius au facut si petrecere, dar au fost si la biserica, pentru a-si celebra dragostea si a-si reinnoi juramintele de nunta. La ambele evenimente, mama si fiica au purtat tinute asortate. Daca pentru petrecere, Oana a optat pentru o rochie lunga, inflorata si vesela, pentru ceremonia de la biserica, discreta, a optat pentru o rochie alba. Vedeta spune ca nu este o rochie special facuta pentru acest eveniment, insa i-a placut atat de mult incat a decis sa o mai poarte o data, mai ales ca se potrivea-manusa ocaziei. 

Iata fericita familie la ceas aniversar, dar si in ziua nuntii, acum trei ani. Care tinuta crezi ca o avantajeaza mai bine pe Oana Roman?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare