Showbiz

#oana zavoranu #pepe #relatie pepe

Oana Zavoranu: "As vrea sa-i spun lui Pepe ca imi lipseste"

Oana Zavoranu a inceput sa planga in direct, la televizor, dupa ce a vorbit cateva minute bune despre Pepe si povestea lor de iubire. Ea a declarat ca ii simte lipsa si regreta ca nu au pastrat o relatie decenta, de prietenie.

Oana a lasat intotdeauna impresia ca este o femeie puternica, pe care nimeni si nimic nu o poate dobori. Insa, pe masura ce data nuntii lui Pepe se apropie, bruneta devine tot mai afectata.

"Mi-as fi dorit mult sa putem sa ramanem prieteni macar. As vrea sa pot sa il sun sa ii spun ca imi lipseste mult. Puteam sa ne despartim frumos, pentru ca nu eram singura femeie care gresisem sau facusem ce facusem", a declarat Oana Zavoranu pentru Antena 1.

In momentul in care a fost intrebata daca il mai iubeste pe Pepe, Oana a subliniat ca mai pastreaza unele sentimente, dar nu stie daca il mai iubeste: "Nu stiu daca il mai iubesc, dar nu ma lasa indiferenta".

Sursa foto : libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului