Showbiz

#bijuterii #mobil #oana zavoranu

Oana Zavoranu isi acopera mobilele cu cristale Swarovski

Oana Zavoranu a hotarat sa-si "imbrace" cele cinci telefoane mobile pe care le detine in cristale swarovski . Sotia lui Pepe vrea sa-si infrumuseteze mobilele cumparate in ultimii doi ani.

Telefonul cu care Oana se mandreste cel mai mult este un Vertu de 5.000 de euro. Colectia ei mai contine doua terminale Blackbery, un iPhone si un telefon Bang&Olufsen.

Daca Vertu-ul e folosit numai la ocazii speciale , iPhone-ul este cel mai folosit telefon de catre Oana, care il utilizeaza zilnic pentru accesul la internet.

Unul dintre telefoanele preferate ale sotiei lui Pepe este un Bang&Olufsen in forma de pudriera, in valoae de 1.400 de euro. Ea planuieste sa acopere toate telefoanele cu cristale Swarovski .

"Am comandat doua carcase incrustate cu cristale pentru cele doua Blackberry, de la o firma din America. Costa 2.000 de dolari bucata. Trebuie sa soseasca. Pe celelalte le voi face pe comanda", a declarat Oana pentru Cancan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului