Showbiz

Oana Zavoranu negociza cu Kanal D

Artista va deveni din nou una dintre de televiziune, ea urmand a prezenta o emisiune estivala si o alta de patru ore pe zi, la toamna, sustine Ziarul.

Ratingul ridicat pe care-l obtin televiziunile in momentul in care in studio se afla chiar si doar ca invitata Oana Zavoranu, a facut ca artista sa fie dorita de foarte multe posturi. Recent, Oana a fost surprinsa in timp ce intra in sediul Kanal D .

Surse din interiorul postului au dezvaluit ca artista se afla in negocieri avansate cu Kanal D, pe marginea a doua proiecte tv ce urmeaza a-i fi incredintate, mai precis o emisiune estivala, pe o perioada de doua luni, si o alta la toamna, de patru ore pe zi.

“E adevarat ca am fost la sediul Kanal D. Momentan, suntem in discutii, m-am intalnit cu oameni foarte profesionisti”, spus Oana in ultimul numar Ziarul.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare