Showbiz

#divort #belgia #contract #antena 1 #emisiune tv #pepe #oana zavoranu

Oana Zavoranu se muta in Belgia?

Oana Zavoranu se gandeste serios sa plece din Romania. Vedeta este in mijlocul unui divort impanat cu foarte multe scandaluri, este in continuare certata cu Marioara Zavoranu , mama sa, si s-a mai confruntat si cu probleme de sanatate.

O sursa din anturajul vedetei afirma ca Oana urmeaza sa se mute in Belgia, unde va locui alaturi de Tudy , iubitul sau si totodata personajul intalnit in ultimele zile pe prima pagina a tabloidelor datorita unui filmulet in care se masturbeaza.

"Dupa ce isi va reveni si isi va aranja treburile, Oana va pleca la Tudy, se va muta la Bruxelles", au declarat prieteni de-ai vedetei pentru ziarul National.

Oana are parte de ghinioane si in viata profesionala . Se pare ca din cauza fitelor sale Oana Zavoranu a pierdut sansa de a semna un contract pentru o noua emisune la Antena 1.  In schimb, pentru aceeasi emisiune postul din Baneasca i-ar fi facut o oferta lui Pepe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare