Showbiz

#delia #alex velea #andreea balan #showbiz #vedete intern #vedete extern #vedete obraznice

Obraznicii din showbiz. Ce gesturi socante fac vedetele ca sa impresioneze

Gesturi obscene, dansuri lascive si saruturi pasionale intre dive, acestea sunt doar cateva dintre gesturile la care vedetele recurg pentru a atrage atentia atunci cand sunt pe scena. Iata, in continuare, cateva dintre cele mai penibile situatii.

Andreea Balan, sarut cu o dansatoare

Sursa foto: fanatik.ro

Andreea Balan nu mai este demult o fata cuminte. Cea mai buna dovada sunt fotografiile surprinse de fanii care au luat parte zilele trecute la unul dintre spectacolele date de blonda intr-un club. Imbracata intr-o rochita scurta rosie, cu spatele gol, Andreea a cantat si a dansat din tot rarunchii, iar unul dintre dansatorii sai a strans-o bine la piept mimand dorinta de a o saruta cu patima.

Sursa foto: fanatik.ro

Diva blonda a aprins apoi si mai tare imaginatia barbatilor din local cand s-a sarutat cu una dintre dansatoare. Asta desi iubitul sau, tanarul american pe nume Michael cu care Andreea se afiseaza in ultimele luni, era in culise.

CITESTE SI:

Case de vedete: Iata pe ce penthouse a pus ochii Beyonce in New York!
Cainele, cel mai bun prieten al copiilor? Top 15 poze ilare
"Vocea Romaniei", sarut pasional cu amanta

 


Delia, cu berea in mana pe scena


Recent, Delia Matache a fost invitata sa sustina un concert intr-o comuna din judetul Bihor, unde a reusit sa incinga atmosfera. S-a incins si ea, se pare, cata vreme a urcat pe scena cu o sticla de bere din care a baut cu nesat in fata publicului. Daca unii fani au parut incantati de gestul ei, altii s-au aratat indignati.

Pe langa asta, artista a intarziat foarte mult la concert si, desi le-a promis celor prezenti ca le va acorda autografe dupa spectacol, nu s-a tinut de cuvant si s-a grabit sa plece imediat ce a terminat de cantat.

Alex Velea, cu mana pe zonele intime

Sursa foto: wowbiz.ro

Alex Velea si-a socat fanii veniti sa il vada la un concert pe care l-a sustinut la Torino. La un moment dat, cantaretul, inconjurat de o multime de dansatoare, a inceput sa isi atinga zonele intime, in vazul tuturor.

Admiratoarele nu au scapat momentul, ba chiar l-au imortalizat cu ajutorul telefoanelor mobile, apoi l-au aplaudat frenetic, semn ca gestul nu le-a displacut.

Antonia, semne obscene pe scena

Sursa foto: bzi.ro

Nici iubita lui Alex Velea, Antonia, nu s-a lasat mai prejos anul trecut. Cantareata a concertat intr-un club, insa la un moment dat, un client "ametit" a aruncat spre scena cu niste lumanari de decor, "proiectilele" fiind la un pas sa o raneasca pe Antonia. Extrem de nervoasa, vedeta a inceput un dialog acid cu individul, facand apoi semne obscene cu ambele maini spre cel care o deranjase, scrie cancan.ro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare