Showbiz

#Cornel Gales #ileana ciuculete #paparazzi

Paparazzi l-au surprins pe vaduvul Ilenei Ciuculete iesind de la noua iubita

Moartea fulgeratoare a Ilenei Ciuculete parea ca l-a indurerat prea mult pe Cornel Gales pentru ca acesta sa-si gaseasca consolarea atat de repede. Desi neaga ca ar avea o noua relatie, paparazzi nu l-au slabit din ochi si acum au dovada: vaduvul s-a consolat.

Viviana M, manager la o agentie de turism, este sefa lui Cornel Gales. Cei doi au fost impreuna in doua vacante deja, dar vaduvul spune ca nu s-a intamplat nimic intre ei, fiind doar colegi si prieteni. De ceva timp, Cornel Galeş îşi petrece nopţile la doamna Vivi, cum i se spune femeii de afaceri. Fotoreporterii Click! au surprins autoturismul acestuia parcat în dreptul locuinţei din zona Dorobanţi mai multe zile la rând. Miercuri seara, Cornel a ajuns la domiciliul doamnei, a înnoptat acolo, iar joi cei doi au plecat la ore diferite. Ea la ora 10.00, el la ora 13.00, pentru că au program de lucru diferit.

In urma cu nu mult timp, Cornel Gales declara că îi este recunoscător doamnei Vivi pentru tot ajutorul emoţional oferit, dar şi pentru faptul că i-a dat o pâine, că este o femeie excepţională şi că-i este doar şefă, nimic personal. Fotografiile Click! l-au contrazis, din pacate pentru cel ce poarta inca haine cernite si sustine ca o plange pe Ileana Ciuculete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare